KIRA-foorumi kokoaa tiedon ja toimijat.

 

Tapahtumat

Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi

Foorumi on kerran vuodessa järjestettävä kiinteistö- ja rakentamisalan ajankohtaisseminaari, johon kutsutaan alan keskeisten tahojen sekä sidosryhmien edustajia. Tilaisuuden vuosittain vaihtuva teemaa käsitellään useista eri näkökulmista ja puhujina kuullaan aihepiirin parhaita asiantuntijoita.

Foorumit järjestetään marraskuussa. Ensimmäinen Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi järjestettiin vuonna 1999.

Talkoot ja foorumi ovat molemmat kutsuvierastilaisuuksia.

Kiinteistö- ja rakentamistalkoot

Viimeinen Talkoo-tapahtuma järjestettiin vuonna 2014. Kiinteistö- ja rakentamistalkoot tähtäsivät alan tunnettuuden parantamiseen ja vuorovaikutuksen lisäämiseen. Talkoot kokosivat julkisen ja yksityisen sektorin ja median vaikuttajia keskustelemaan kiinteistö- ja rakentamisalan haasteista ja mahdollisuuksista. Ensimmäiset Kiinteistö- ja rakentamistalkoot pidettiin tammikuussa 2008.

 
 

KIRA-Foorumin
jäsenyhteisöt

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry Kiinteistöliitto Kiinteistötyönantajat Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto Talotekniikkateollisuus logo värimuunnos.jpg Rakennusteollisuus Rakennustieto_logo_RGB 12 cm_sininen.jpg SKOL ry Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry Suomen Isännöintiliitto ry safa_logo_pos_sininen.jpg